INFO
NIEUWS
 
TRAINING
TOERNOOIEN
COMPETITIE
FOTO'S
NIEUWSBRIEF



Nieuws archief 2009-2010


24-01-2010
BV Diemen 1 kampioen

teamfoto_BVD1
Het is ze gelukt! Na een 5-3 overwinning in de voorlaatste wedstrijd was het al gedaan. BV Diemen 1 is kampioen geworden. Lees hier hun verhaal.


 

06-11-2009
Luchthal perikelen.

Tot onze grote spijt moeten we meedelen dat de problemen rond de oplevering van de luchthal onze verenging parten blijven spelen. Door een fout van de leverancier de badmintonlijnen niet op de speelvloer zijn aangebracht. De leverancier heeft laten weten dat hij dit euvel pas over twee weken kan herstellen. Er kan om deze reden op dinsdag 10 en dinsdag 17 november niet gespeeld worden in de luchthal. De jeugd kan wel gewoon op die dinsdagen in sporthal Diemen terecht. Leden die in de betreffende weken willen spelen kunnen wel gewoon terecht op de vrijdagavond van 21.00 – 23.30.


 

06-11-2009
Ruud Pereboom neemt afscheid van Sporthal Diemen.

Ruud Pereboom, beheerder van horecazaak Après, die op de eerste verdieping van de hal is gevestigd neemt op 6 november as na 22 jaar afscheid van deze plek. Ruud heeft een nieuw café-restaurant bij de brug aan de Harteveldseweg laten bouwen. Wij wensen Ruud het allerbeste en weten dat Diemen er een geweldige horeca-gelegenheid bij heeft gekregen. Ruud het ga je goed!


 

06-09-2009
Bericht van de bond NBB

De NBB en De Lotto zijn tot overeenstemming gekomen om in het komende jaar nauw samen te werken. Doel van de samenwerking in het komende jaar is om gericht Lotto-abonnees te werven onder de leden van de NBB. Alle leden van de NBB kunnen dus de komende tijd benaderd worden voor een Lotto-abonnement. Lees het volledige bericht hier.






http://www.bvdiemen.nl / nieuws /