INFO
NIEUWS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TRAINING
TOERNOOIEN
COMPETITIE
FOTO'S
NIEUWSBRIEF



 
Nieuws

 

14-02-2015
Eerste team kampioen

Het eerste Herenteam van Badminton Vereniging Diemen is ongeslagen kampioen geworden in de tweede klasse van regio Noord-Holland 2014-2015. Van de 80 wedstrijden werden er slechts tien verloren.

Dit zien we ook terug in de individuele Speler statistieken. Er speelden 41 heren in de competitie van de diverse clubs. Winston Sanijo won 28 van de 28 partijen, Youssef Airoude 27 van de 29, en Safeer Alam 25 van de 27. Zij vormen de top drie van de individuele klassering.
Joal Ponson eindigde op de zevende plek met 15 keer winst uit 17 wedstrijden. Percentueel zou hij de vierde plek innemen, maar voor de ranking kijkt men naar het aantal winwedstrijden. Er waren drie andere spelers die tussen de 23 en 29 wedstrijden nodig hadden om één keer meer tot winst te komen. Hans Losekoot won 12 van de 17 wedstrijden en eindigde daarmee als 12e van de 41 spelers. Invaller Timo Huipen wist 100% te scoren door zijn ene wedstrijd te winnen. Helaas lukte dat de andere Taugir Sardar niet in zijn ene wedstrijd.


 



30-08-2014 
Uitwisseling met CTO'70

Dit seizoen vindt er (bij wijze van experiment) een uitwisseling plaats met badmintonvereniging CTO’70. Deze uitwisseling is besproken en goedgekeurd tijdens de laatste ALV. Dit betekent dat er op vrijdagen aan maximaal zes spelers van CTO gelegenheid wordt geboden om bij ons te spelen. Wij kunnen als tegenprestatie op woensdag met zes leden in Duivendrecht spelen. Voor de gasten van CTO zijn speciale gastlabels aangemaakt.
Overigens kunnen we pas na 17 september in Duivendrecht terecht omdat het Dorpshuis daar wordt gerenoveerd. Dit heeft tevens als gevolg dat op de eerste paar dinsdagavonden de halve Sporthal Diemen voor CTO is gereserveerd, als overbrugging tot ze weer in de eigen zaal kunnen spelen.
Wij heten de gasten uit Duivendrecht van harte welkom en natuurlijk staat het eenieder vrij om de rackets met ze te kruisen op de baan! 


22-06-2014
Diemen Heren 1: derde plaats tijdens Landskampioenschap in Zutphen!

Vanmiddag is ons Heren team 3e geworden in hun klasse op het Landskampioenschap in Zutphen.

De wedstrijd van die dag was tegen BC Oss. Er werden 6 partijen gespeeld, nl. 2x HD en 4x HE. De 1ste en 2de HD resp. Safeer met Winston en Hans met Youssef zorgden voor een 1-1 gelijkspel. Zo ook de heren enkelspelen werd een gelijkspel: 2-2. De eindstand werd daardoor 3-3, echter Diemen had een beter puntentotaal waardoor de 3e plek een feit werd.

Allen nogmaals van harte gefeliciteerd!

Zie hier de uitlagen op de site van Badminton Nederland.





http://www.bvdiemen.nl / nieuws /