INFO
NIEUWS
 
TRAINING
TOERNOOIEN
COMPETITIE
FOTO'S
NIEUWSBRIEF



Nieuws archief 2011-2012


12-06-2012
Weer Jeugdbadminton in Diemen!

Hallo oud-jeugdlid van de BV Diemen,

Het is echt waar: je kunt weer badmintonnen in Diemen! Toen we twee jaar geleden onze jeugdafdeling moesten opheffen vonden we dat natuurlijk erg jammer, maar het was niet anders. Nu we het komende seizoen de Sporthal Diemen vanaf 20:00 huren, kunnen we weer jeugdleden aannemen.

We zouden het erg leuk vinden als we jou vanaf 7 september weer mogen begroeten op vrijdagvond van 20:00 – 21:30 u. Dus heb je zin om weer een shuttle te slaan, trek dan je badmintonschoenen aan en kom naar de sporthal Diemen. De begeleiding is net als vroeger in handen van Betty en Hans, samen met andere seniorleden. Onze trainer Fred staat natuurlijk ook klaar om jullie nog beter te maken.
Het leuke van de vrijdagavond is dat jullie ons eerste team soms ook in actie kunnen zien en dat er voor de enthousiaste spelers zo nu en dan gelegenheid is om een potje mee te doen bij de senioren. En dat allemaal voor maar 80 euro per seizoen. Klinkt goed, toch?
Ben je nieuwsgierig en heb je zin om weer te spelen? Neem dan contact op met:

Betty Losekoot
e-mail: h.losekoot@planet.nl
Telefoon: 020-6981708


Een sportieve groet, en tot ziens in de hal!
Betty en Hans Losekoot


 

08-03-2012
BV Diemen wéér kampioen!

Nadat het competitieteam van de BadmintonVereniging Diemen twee jaar op rij promoveerde begonnen ze september vorig jaar enthousiast in de tweede klasse van de regiocompetitie. De eerste wedstrijd speelden ze nog gelijk, maar daarna kwamen ze echt op gang. Sindsdien hebben ze alle twaalf andere wedstrijden gewonnen en stonden ze bovenaan in de poule.

Vrijdagavond 20 januari speelden ze in de sporthal Diemen de op een na laatste poulewedstrijd waarin duidelijk zou worden of ze dit seizoen weer zouden gaan promoveren. Ze speelden deze wedstrijd thuis tegen team 2 van Upsilon uit Wognum.

Hoewel een van de teamleden van Diemen net vader geworden was en nog moest wennen aan de korte nachten begon het team de wedstrijd goed. De herendubbel, gespeeld door Niels de Hoog en Joal Ponson, was een spannende partij, maar werd in drie sets gewonnen door Diemen 1.
De dames, Stephanie Losekoot en Elieke Nijhuis, maakten het minder spannend en wonnen in twee sets. Vervolgens kwamen de enkelpartijen. Deze waren spannend, slechts een ervan was in twee sets beslist. De eerste dame van Diemen, Stephanie Losekoot won haar partij in twee sets. De heren speelden beiden een driesetter, maar wisten helaas niet te winnen en Upsilon haalde hiermee twee punten binnen. Het stond nu 4-2. Met nog twee partijen, én volgende week nog een wedstrijd, te spelen was Diemen al zeker van het kampioenschap in hun poule.
De laatste twee partijen, gemengd dubbels, wisten de Diemenaren binnen te halen waardoor zij de wedstrijd met 6-2 winst afsloten. Dubbel feest dus, vanwege de winst deze avond en de winst in de poule. Afgelopen zondag 29 januari wist het team van Diemen ook hun laatste wedstrijd te winnen: met 8-0. Als winnaar van de poule zal het team van Diemen op 11 februari in Almere deelnemen aan het kampioenentoernooi in de halve finale tegen de winnaar van een van de andere poules.

teamfoto_BVD1


 

18-11-2011
Betty Losekoot krijgt 8e vrijwilligersonderscheiding
(uit: Diemer Nieuws)

Precies een week nadat zeven Diemenaren in de trouwzaal in het gemeentehuis waren verrast met een vrijwilligersonderscheiding, kreeg ook de achtste genomineerde voor 2011 tot haar grote verrassing de erespeld en oorkonde overhandigd. Daarvoor moesten Kai de Haan en Brigitte Wielage van de commissie vrijwilligersonderscheidingen wel naar de sporthal komen. “Voor het eerst in de acht jaar dat deze onderscheidingen uitgereikt worden, is het niet gelukt om iedereen mee te lokken naar het gemeentehuis. Daarom hebben we besloten om de laatste onderscheiding te komen brengen”, zo begon De Haan zijn speech afgelopen vrijdagavond, nadat de badmintonwedstrijden even waren stilgelegd voor de uitreiking. De eer was aan Betty Losekoot, al jarenlang zeer actief bij de 40-jarige Badminton Vereniging Diemen. Haar lijst van verdiensten voor de club is lang: zo was zij lange tijd verantwoordelijk voor de Grote Clubactie, vele toernooien, en de ledenwerving en opvang van nieuwe leden. Ook stond ze in 1996 aan de wieg van de heroprichting van de jeugdafdeling. Daar heeft zij zich enorm ingezet voor de jeugdleden. Naast alle andere activiteiten was het in het bijzonder haar enthousiasme voor de badmintonjeugd waardoor Betty, ‘de moeder van de vereniging’, was aangemeld voor de onderscheiding.

Het gehele artikel (plus foto) is te vinden op pagina 3 van het DiemerNieuws van 1 december. Klik hier


Maar om dit heugelijke feit samen te vieren verstuurde het bestuur eerder die week onderstaand bericht via de mail naar alle leden om Betty fysiek en mentaal bij te staan;

***********************************************************
Beste leden van de BV Diemen,

Aanstaande vrijdag wordt Betty Losekoot in de Sporthal Diemen door de gemeente in het zonnetje gezet als vrijwilligster van het jaar. Een onderscheiding die haar zeker toekomt en waar wij als bestuur heel blij mee zijn. Voor deze uitreiking zal Kai de Haan als vertegenwoordiger van de gemeente het woord  doen. Wellicht zullen andere vertegenwoordigers van de gemeente en oud-winnaars van de onderscheiding ook aanwezig zijn.
Rond 21:15 zal het spel in de hal stilgelegd worden voor de uitreiking. Het geheel zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Wij willen jullie bij deze uitnodigen (en met klem verzoeken..) om vrijdagavond de uitreiking bij te wonen.
HET ZOU FANTASTISCH ZIJN ALS EEN GROTE AFVAARDIGING VAN DE VERENIGING BETTY KOMT FELICITEREN!
Kom daarom aanstaande vrijdag allemaal naar de sporthal! Na de uitreiking zal het spel hervat worden.

NB: uiteraard moeten de huldiging en de locatie vertrouwelijk blijven tot de uitreiking daar is!
Tot vrijdag en bij voorbaat dank voor jullie aanwezigheid!

M.vr.gr. Het bestuur van de BV Diemen


***********************************************************







http://www.bvdiemen.nl / nieuws /