INFO
NIEUWS
 
TRAINING
TOERNOOIEN
COMPETITIE
FOTO'S
NIEUWSBRIEF



Nieuws archief 2012-2013


05-01-2013
Jane Pikal overleden

Kort na de Kerst is onze oud-penningmeester Jane Pikal overleden. Zij was al geruime tijd ziek en ging het afgelopen jaar snel achteruit. Het is moeilijk voorstelbaar, maar wel de harde realiteit dat zij er niet meer is. Iemand met wie we zoveel uren in de hal hebben doorgebracht als competitie-speelster en recreant, of tijdens bestuursvergaderingen als penningmeester. Een uitstekende pen-ningmeester die haar taak zeer serieus nam en deze zelfs toen ze ernstig ziek werd nog een tijd heeft waargenomen. Het heeft de vereniging financieel geen windeieren gelegd. De goede herinneringen aan Jane in betere tijden zijn wat ons nu rest. Onze gedachten gaan uit naar haar en de mensen die haar dierbaar waren.


 

12-06-2012
Weer Jeugdbadminton in Diemen!

Hallo oud-jeugdlid van de BV Diemen,

Het is echt waar: je kunt weer badmintonnen in Diemen! Toen we twee jaar geleden onze jeugdafdeling moesten opheffen vonden we dat natuurlijk erg jammer, maar het was niet anders. Nu we het komende seizoen de Sporthal Diemen vanaf 20:00 huren, kunnen we weer jeugdleden aannemen.

We zouden het erg leuk vinden als we jou vanaf 7 september weer mogen begroeten op vrijdagvond van 20:00 – 21:30 u. Dus heb je zin om weer een shuttle te slaan, trek dan je badmintonschoenen aan en kom naar de sporthal Diemen. De begeleiding is net als vroeger in handen van Betty en Hans, samen met andere seniorleden. Onze trainer Fred staat natuurlijk ook klaar om jullie nog beter te maken.
Het leuke van de vrijdagavond is dat jullie ons eerste team soms ook in actie kunnen zien en dat er voor de enthousiaste spelers zo nu en dan gelegenheid is om een potje mee te doen bij de senioren. En dat allemaal voor maar 80 euro per seizoen. Klinkt goed, toch?
Ben je nieuwsgierig en heb je zin om weer te spelen? Neem dan contact op met:

Betty Losekoot
e-mail: h.losekoot@planet.nl
Telefoon: 020-6981708


Een sportieve groet, en tot ziens in de hal!
Betty en Hans Losekoot






http://www.bvdiemen.nl / nieuws /