Start seizoen en Coronamaatregelen

Beste badmintonners,

Nog een nachtje slapen en we mogen weer badmintonnen.

Dinsdagavond 25 augustus om 20:00 uur beginnen we dus weer in de grote hal in Diemen.

Als het goed is zul je bij binnenkomst in de entree, net als je al gewend bent in allerlei andere gelegenheden, een desinfecteerpompje zien staan op een tafel. Gebruik dit voor je de hal zelf binnenkomt.

Houd te allen tijden de 1,5 m tot elkaar in stand. Heb je klachten die zouden kunnen duiden op een Covid infectie, kom dan niet. Zelfs als je alleen maar verkouden bent. Kom niet. Voor je mag spelen wordt je gevraagd of je symptomen hebt en nog wat andere vragen.

Voor ons stressniveau graag geen grappige antwoorden. Als je op Schiphol een grapje maakt over een bomvest onder je trui, zal daar net zo grappig op gereageerd worden.

Tevens laat je je naam achter op een intekenlijst en je telefoonnummer. Die zal niet ergens anders voor gebruikt worden dan voor contactonderzoek mocht er een uitbraak zijn die nader onderzoek nodig heeft. De lijst zal dan ook na kort verloop van tijd worden vernietigd. Tussen de partijen door ook afstand houden. Volg altijd de aanwijzingen op van Betty, van mij en de zaalbeheerder.

Het klinkt allemaal overdreven, maar gelukkig kunnen we weer spelen. Het virus is helaas serieuzer dan wij allemaal in januari/februari dachten.

Ik wens eenieder veel speelplezier en dat we eerder vroeger dan later weer terug kunnen naar het oude normale leven, maar wel met meer liefde en compassie voor elkaar zoals ik nu in deze Coronaperiode heb gezien.

Groet van Robert,

Penningmeester BV Diemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.