Bericht van de Teamleider Sportbedrijf nav nieuwe Corona maatregelen

Beste huurder/gebruiker,

Dinsdagavond 2 november heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen aangekondigd omdat de besmettingen en het aantal ziekenhuisopnames zijn opgelopen.

Eén van deze regels is het verplicht stellen van een coronatoegangsbewijs en een geldig ID-bewijs bij binnenkomst van een binnensport accommodatie, voor iedereen van 18 jaar en ouder. U dient als huurder/gebruiker toe te zien op het nakomen van deze maatregel, die op zaterdag 6 november ingaat. De gemeente kan huurders/gebruikers controleren op naleving ervan.

Wij vinden het net als veel sporters erg jammer dat we bij de versoepelingen nu een stap terug moeten doen, maar we zijn toch blij dat binnensporten nog steeds mogelijk is. We hopen dat we niet tevergeefs een beroep doen op uw verantwoordelijkheid en dat we snel weer de goede kant op kunnen bewegen met versoepeling van de coronamaatregelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.